Felvettek a Pető András karra, Konduktor szeretnék lenni. Lenne pár kérdésem, tudnátok segíteni?
No, kicsit utolsó pillanatokban jött a sugalatt, hogy erre a pályára lépnék, ne voltam nyiltnapon így ismerősöktől és interneten érdeklődtem, hogy milyen is a konduktor szakma illetve az a képzés. Lenne pár kérdésem.
Kicsit pánikos vagyok a vizsgai időszaktól.Menyire vészes?
Tudom, hogy minden egyetem nehéz meg a vizsga időszak poklos, de hallottam, hogy az első fél évben anyi vizsga nincs mert évközben kapunk jegyeket.
Szóval első kérdésem inkább ilyen lenne:
Hány tantárgy van első félévben, ebből hány van vizsga (mikből?)?
Mikből van évkőzbeni vizsga?
Olvastam, hogy van infó.
Én infoból nem voltam jó gimiben.
Infón mit tanulunk? Milyen a vigsga? Ha van?
Ami még félelmes nekem az anatómia és a magyar nyelv.
Hogyan néznek ki a ezekbőla a jegyszerzés?
Ne haragudjatok ha kissé kaotikus voltam😅.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
Keresd fel a honlapjukat.
Egyébként anno öt tárgyból érettségiztem, majd rögtön magyar-történelemből felvételiztem. Mindkettő írásbeli, szóbeli. Odáig voltunk, milyen sok. Aztán december közepétől január első hetéig letettem 11 vizsgát, előtte egy csomó beszámoló, zárthelyi. Ahhoz képest az érettségi nudli volt. És vettük a kanyart.
Amikor ott állsz a feladat előtt, csinálni fogod és menni fog. Ugyanezzel küzdött már meg sok-sok tízezer diák. Neked is sikerülni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!