Neptun: A webes bejelentkezés nem engedélyezett! Miért?
Figyelt kérdés
Neptun tájékoztatóban olvastam amennyiben ez történik akkor "a támogatott böngészők aktuális verziójának letöltésére szolgáló linkek is
megjelennek, melyekre kattintva könnyen, gyorsan és ingyenesen letölthető a támogatott verzió."
Na hát ilyen linkek meg se jelentek, amúgy is a Chrome legfrissebb verzióját használom. Egyébként Firefoxnál is ezt írja ki.
Hozzáteszem még, hogy én Pannon Egyetemen végeztem idén és a PE-s neptunba betudok lépni. Esetleg zavarja a 2 neptun egymást? 😂 Most BGE-s lettem, de a neptun kódom nem változott.
2022. júl. 29. 11:56
1/2 A kérdező kommentje:
Neptun mobilapplikációján pedig azt írja, hogy "Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó". Viszont ha Pannon Egyetemet választom ki intézménynek az appon akkor meg beenged😅
2022. júl. 29. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!