Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Grafikusként mit tanultatok...

Grafikusként mit tanultatok az egyetemen?

Figyelt kérdés
Ha valaki végzett egyetemen, vagy most ott van, leírná, hogy miket kell tanulni? Úgy értve listába szedni, hogy milyen órák vannak, miket kell tudni hozzá, pl tipográfia, színelmélet persze a programok ismerete, de ezeken kívül még mit?Megszeretném tanulni, de nincs elegendő pénz az egyetemhez, és jövőre érettségizem. Szeretnék addig annyit tanulni erről, hogy lássák a szüleim, nem haszontalan dolog, ha nem egyetemre megyek.
2022. júl. 26. 14:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Ezeket mind internetről fogom tudni tanulgatni, angolul tudok, de a bajom az, hogy nem tudom mikre keressek rá.
2022. júl. 26. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Ez hülyeség. A szakmát nem tudod magadtól megtanulni. Főleg nem netről.
2022. júl. 26. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
12%

Itt egy példa. Szakemberek nélkül semmire sem jutsz.

Nincs, aki átadja a szakmai fogásokat, nincs aki megítelje a produktmumaidat és korrigáljon.

[link]

2022. júl. 26. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
12%

“ képzés során kiemelt szerepet kap:

az egyéni konzultációk, a tanárok mentori tevékenysége;

a gyakorlati munkára, alkotásra való fókuszálás;

a valós, életszerű, sokszor éles feladatok kreatív megoldása;

az egyéni teljesítmények mellett a team-munka;

az integrált, szakokon átívelő projektalapú oktatási metodológia.”

Úgyhogy menj főiskolára, és tanulj szépen.

2022. júl. 26. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

Itt találsz online képzéseket olcsóbban:

[link]

2022. júl. 26. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos Adobe szoftverek tanfolyamait megtalálod torrent oldalakon is.

Adobe Photoshop, Illustrator stb.

Ezen kívül keress ilyen videókat YouTube-on és mindenfelé. Kezdd azzal, hogy beírod mindenhova, hogy learn graphic design/graphic design course!

2022. júl. 26. 14:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát az első válaszolók nem nagyon értették meg a lényegét. A szüleimnek nincs 600.000 forintja félévente, nekem meg pláne nem. A mome-t tudom egyedül megpályázni, de oda nehéz bekerülni. Úgyhogy magamtól kell megtanulni, hacsak nem utal valamelyikőtök 600ezret félévente :)

De a kérdésem újra, hátha én fogalmaztam rosszul: Milyen megnevezésű tanagyagokat (mint pl színelmélet, tipográfia) adnak egyetemen, mert nem tudom mik szükségesek a tudáshoz,hogy jó grafikus lehessek. Majd talán, ha leérettségiztem és szerzek egy kis pénzt, elmegyek okj-re, de addig az internet marad a tanárom.

2022. júl. 26. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresgélj az adott egyetemek weboldalán! Hátha feltöltik a tanterveket.
2022. júl. 26. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden tantárgynál letölthető a tájékoztató:

[link]

nem mostani, de hasznos lehet:

[link]

2022. júl. 26. 22:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsók, nagyon szépen köszönöm! Ezt nem tudtam.
2022. júl. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!