Grafikusként mit tanultatok az egyetemen?
Itt egy példa. Szakemberek nélkül semmire sem jutsz.
Nincs, aki átadja a szakmai fogásokat, nincs aki megítelje a produktmumaidat és korrigáljon.
“ képzés során kiemelt szerepet kap:
az egyéni konzultációk, a tanárok mentori tevékenysége;
a gyakorlati munkára, alkotásra való fókuszálás;
a valós, életszerű, sokszor éles feladatok kreatív megoldása;
az egyéni teljesítmények mellett a team-munka;
az integrált, szakokon átívelő projektalapú oktatási metodológia.”
Úgyhogy menj főiskolára, és tanulj szépen.
Itt találsz online képzéseket olcsóbban:
Bizonyos Adobe szoftverek tanfolyamait megtalálod torrent oldalakon is.
Adobe Photoshop, Illustrator stb.
Ezen kívül keress ilyen videókat YouTube-on és mindenfelé. Kezdd azzal, hogy beírod mindenhova, hogy learn graphic design/graphic design course!
Hát az első válaszolók nem nagyon értették meg a lényegét. A szüleimnek nincs 600.000 forintja félévente, nekem meg pláne nem. A mome-t tudom egyedül megpályázni, de oda nehéz bekerülni. Úgyhogy magamtól kell megtanulni, hacsak nem utal valamelyikőtök 600ezret félévente :)
De a kérdésem újra, hátha én fogalmaztam rosszul: Milyen megnevezésű tanagyagokat (mint pl színelmélet, tipográfia) adnak egyetemen, mert nem tudom mik szükségesek a tudáshoz,hogy jó grafikus lehessek. Majd talán, ha leérettségiztem és szerzek egy kis pénzt, elmegyek okj-re, de addig az internet marad a tanárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!