Pszichológia szakon milyen kötelező olvasmányaid voltak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy van Atkinson, az Általános pszichológia kötetek, Cole féle Fejlődéslélektan.
Neked milyen kötelezők voltak még? Hol tanultál?
Köszönöm!
2022. júl. 24. 22:49
1/3 anonim válasza:
Az Atkinson nekünk (ELTE) pont nem volt kötelező, de én megvettem, mert érdekes és könnyebben érthető, mint néhány másik könyv. A többi felsorolton kívül még a Carver-Scheier Személyiségpszichológia és a Smith-Mackie-Claypool Szociálpszichológia könyvek kellettek. Az alapképzésre én mást nem vettem meg, minden egyéb elérhető volt a neten (sőt, néha ezekből fénymásolt fejezetek is keringtek a csoportokban, úgyhogy az is el tudta olvasni a lényeget, aki nem vette meg a könyveket).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2022. júl. 25. 08:40
3/3 anonim válasza:
Minden szakon más, ha pszichológián fogsz tanulni várd meg a szeptembert. A legtöbb az egyetemi könyvtárban elérhető, ingyen, sőt ami az egyik helyen ajanlott az tanarfüggő, hogy a masik helyen kötelező-e. A nyár a pihenesre való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!