Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez hogy működik? Kell vagy...

Ez hogy működik? Kell vagy nem kell? Gondoljam át még néhányszor?

Figyelt kérdés

Jelentkezni szeretnék ide:

[link]

Erre a karra:

[link]

Ugye kisgyerekekkel fogok foglalkozni. Egy ismerősöm ugyanitt végzett óvodapedagógus szakon,és mesélte,hogy kellett nekik énekelni.

Na most ezzel nincs is probléma,mert imádok énekelni...csak éppen abszolút de nem tudok,bot fülem van és semmi ritmusérzékem, és még a hangom is rossz. Még az énektanáraim is azt mondták,hogy ha a hangomat kéne értékelni,biztosan megbuknék.Elég volt,ha megtanultam a dalt és felmondtam,nem kellett feltétlen énekelnem.

A rajztudásom és a kézügyességem is= a 0-val.

Ha ide jelentkezem,akkor kell énekelnem,rajzolnom stb.?

2010. szept. 22. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Gondold át, mert kell. Tanító szeretnél lenni? Oké. Éneket és rajzot képes lennél tenítani a gyerekeknek?

Ha igen, akkor próbáld meg. De ha nem, akkor inkább ne, én zenészként látom, hogy mennyire fontos (lenne) például a megfelelő énekoktatás gyerekkorban. Ha nem tudnál jó tanító lenni minden téren, akkor menj inkább tanárnak, aki egy adott területet tanít.

2010. szept. 22. 09:07
 2/2 anonim válasza:
100%

Ének, beszédkészség és testnevelés alkalmassági vizsga van.

Mindenképpen kell ének, mint tanítónak, a választott műveltségi területtől függetlenül!

2010. szept. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!