Fizikailag és mentálisan teljesíthető két egyetemet párhuzamosan végezni egyszerre?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Azt tudom,hogy lehet párhuzamosan két képzést végezni viszont most arra lennék kíváncsi hogy milyen is ez,van-e valaki aki hasonló helyzetben van,esetleg van-e tapasztalata e téren illetve mik az előnyök és hátrányok? Bármilyen történetnek,tapasztalatnak nagyon örülnék.
Mindkét szak amit kinéztem nyelvi szak,az egyikre tegnap fel is vettek. Az egyik ALA a másik ANA munkarendű lenne.
Köszi előre is a válaszokat!
2022. júl. 22. 21:45
1/4 anonim válasza:
Persze. Én is így jártam, gyerekem is így járt. Ha nem orvos - jogász szakokat próbálsz egyszerre csinálni, hanem valami lájtosabbakat, akkor simán megcsinálható.
2/4 anonim válasza:
Én is így tervezem. Szerintem menni fog.
3/4 anonim válasza:
Amit a legrosszabnak látok az a mentális egészség.
Szerintem ha agyilag kiégsz, akkor egy életre megutálod a tanulást.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igazából mindkét szak szerelem nyelv,az egyik nehezebb nyelv (keleti nyelv) de gyerekkori álmom válna valóra. Februárig még gondolkodom rajta,de nagyon köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 30. 22:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!