Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van esélyem, vagy ne is...

Van esélyem, vagy ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés

2016-ban érettségiztem, most szeretnék egyetemre jelentkezni pótfelvételivel. Sajnos anno nem tettem emelt szintű érettségit, viszont olvastam, hogy 2021 óta már mindenhová felvételi követelmény.

Az nem világos, hogy ez azokra vonatkozik e, akik 2021-ben érettségiztek, vagy visszamenőleg is érvényes?

Sajnos ebben nem a barátom a Google :(

Köszönöm ha segítesz!

2022. júl. 22. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Minden felvételi eljáras új, és minden felvételi eljárásban az aktuális szabályok vonatkoznak mindenkire. Mind1, hogy te 2015-ben vagy 2021-ben vagy 2018-ban érettségiztél. Akkor és ott kell teljesíteni a feltételeket.
2022. júl. 22. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Kell az emelt vagy kiválthatja a szakirányú technikusi vizsga.
2022. júl. 22. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kell, akkor is, ha anélkül is lenne elég pontod. Legközelebb ősszel tudsz emelt vizsgát tenni, sajnos így a nyári pótfelvételiről lecsúsztál. De sok sikert hozzá, ne add fel! :)
2022. júl. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!