Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz egy műszaki...

Mennyire nehéz egy műszaki menedzser képzés?

Figyelt kérdés

Pilóta szeretnék lenni, viszont egy diploma mindenképpen kell hozzá. Mivel nem mérnök, így fölöslegesnek tartok egy gépészmérnöki képzést.

Műmen mennyire terheli le az embert?

Óbudai Egyetem - KGK

2022. júl. 20. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb semennyire. Jó, persze kell tanulni, de nem egy orvosi. Kisebb erőfeszítéssel is teljesíthető.
2022. júl. 20. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Közel nem egy mérnöki szint.
2022. júl. 20. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

Az egyik legrosszabb befektetés/érték arányú szak. Ahhoz képest, hogy a diplomával értékesítő vagy max. projekt menedzser vagy scrum master leszel csak, de se nem mérnök, se nem gazdasági szakember, túl sokat kell tanulni. Kb. a műszaki tudományok büfé-ruhatár szakja. Messziről kerülendő.

A pilótáknak nincs saját egyetemi szakjuk? Eddig úgy képzeltem. Ha csak egy random diploma kell, miért nem mész informatikára inkább? Sokkal hasznosabb lenne szerintem.

2022. júl. 20. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert egyáltalán nem érdekel a programozás, sem az informatika :/
2022. júl. 20. 23:24
 5/9 A kérdező kommentje:
úgy nagy vonalakban
2022. júl. 20. 23:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Akkor csináljak meg egy gazdálkodási és menedzser szakot? Azért gondoltam műmenre, mert ott van fizika is, meg gépészeti tárgyak is, amik segíthetnek.

Egyébként van, de 4 millió / félév áron... szóval az nem játszik.

2022. júl. 20. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:

"Egyébként van, de 4 millió / félév áron... szóval az nem játszik."

De pilóta csak ezzel a képzéssel lehetsz...

2022. júl. 21. 07:52
 8/9 A kérdező kommentje:
nem, mert van a tököli reptéren pilótaképzés, ahol kijön kb 15 millióból, és nem 25-ből
2022. júl. 21. 09:18
 9/9 A kérdező kommentje:

és a lényeg hogy megszerezd a licenszeket, amiket ott is ugyanúgy megtehetsz

(hozzáteszem hogy igazi pilóták oktatnak ott is)

illetve BSc után el lehet menni még a BME-re, ahol van pilótaképzés (20 milliós hitellel...)

de én inkább választom azt hogy dolgozok egyetem közben, és 3-4 év alatt szeretném összeszedni ezt az összeget

2022. júl. 21. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!