Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne megcsinálnom a...

Érdemes lenne megcsinálnom a CE jogosítványt, lesz még sofőr hiány?

Figyelt kérdés
Régóta ezzel szeretnék foglalkozni de sosem mertem belekezdeni mert féltem hogy kidobott pénz és kezdőként nem vesznek fel sehova, most lenne keret mindenre C,E kategória, Páv, GKI (mi kell még? tachográf vizsga?) , de még mindig tartok tőle hogy nem kellek majd sehova.

2022. júl. 17. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Lesz-e ? Most is az van, és lesz is.
2022. júl. 17. 17:11
 2/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mindig is lesz sofőrhiány. De ha véletlenül nem lesz, akkor sem árt, ha még egy lábbal állsz a földön.
2022. júl. 18. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem mar vagy 15 eve soforhiany van, es ez evrol evre egyre csak rosszabb lesz, mivel a fiatalok nem kamionoznak az idosek meg vagy kihalnak vagy nyugdijba mennek. Habar nyugaton tobb a fiatal kamionos, mert jo penz meg minden nap hazamehetnek, de ez meg kozel sem eleg. A wabi nem veletlen akar ilyen tevezsokekat behozni indiabol meg kitudja honnan …
2022. júl. 19. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Hát ha már nem születtél magas intelligenciahámyadossal nem úgy mint én aki nemmelesleg nukleáris reaktorban atomfizikus akkor rendben van a dolog de nekem megalázó lenne hogy egy kormányt kellene rángatnom meg pedálokat nyomogatnom mint egy retardált de hát kinek mi jut azt kell értékelni és szeretni
2022. júl. 19. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:

nukleáris reaktorban atomfizikus

----

Sugárfertőzött vagy? Munkahelyi balesetben letél ilyen hülye?

2022. júl. 20. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 tudom hogy egy nyomorek troll vagy, de amugy megis mi a francot csinal a valo eletben egy olyan aki az eromuben felugyeli a reaktort? Egesz nap egy merot bamul meg gombokat nyomogat mint azok a majmok a laborokban akiken kiserleteznek :D
2022. júl. 20. 08:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Én elismerem hogy okosabb nálam, nem sértett meg.
2022. júl. 20. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Most is az van és még pár év a régi öregek abba hagyják na akkor lesz még inkább. Én most végeztem a CE jogsival és az összes hozzá való cuccal 3 hónapja dolgozom mint kamion sofőr azaz már ugy ahogy bele látok a dolgokba és rohadtul kevés sofőr van és nincs elég utánpótlás .

Jaa #4 akkor nagy szarban vagy mivel ha nincs kamion sofőr akkor nem lesz mit zabálnod se neked sem másoknak mivel hiába van pék , ha nincs aki egy helyre hordja neki a cuccokat na meg majd a kész árut a boltba szállítása.

Te nem atom fizikus vagy barátom , hanem atom hülye szerintem inkább bújjál el szépen , bár a sötétben úgy is világítasz max 40 éves korodban el patkolsz végülis ...

2022. aug. 26. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!