Transz vagyok és szeptembertől egyetemwt kezdek, hogyan mutatkozzam be az embereknek?
Mondjuk a neveddel mutatkozz be?
A szexualitásodat nem tukmálnám rá senkire.
Úgyis látják rajtad
Ezt sok okból visszautasítom..
Közte azért, mert szükségtelen, köszi, teljesen jól vagyok.
#7 Ennek heteró nőként nagyon örülök (6-os voltam). Ha nem érdekel egyébként a téma, "elmeháborodottazni" meg "agymosottazni" felesleges.
Én elfogadom, hogy te nem fogadod el, de mondjuk helyette olvass valami extra hiper szuper férfias dolgot, ami nem sérti a lelked békéjét. Ott biztos, hogy olyanokkal lehet társalogni, akik mélységesen egyet értenek veled adott téma körben, közös az érdeklődés stb.
Hm, én hasznos tanácsot adtam a kérdezőnek.
Hogy ne a szexualitásával kezdje az ismerkedést.
Pont ugyanazt, mint te.
Az egyetlen különbség, hogy én kimondtam az igazat, míg te köntörfalazol meg mellébeszélsz.
#9 bár nem a 4-es válaszoló vagyok, de egyébként meg egyet értek vele.
Nem azt mondta a kérdező, hogy úgy fog odamenni, hogy szia transz vagyok, egyébként Ludmilla/Szaniszló.
Hanem megállapította, hogy neki, mint transz személyiségnek van egy dilemmája, miszerint az okmányaiban lévő nevén mutatkozzon be, vagy azon, amit szeret használni, de a biológiai nemével nem kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!