Hogyan tudnám megoldani a munka melletti tanulást?
30 éves vagyok és új szakmát szeretnék tanulni.
Normál heti 40 órásra vagyok most bejelentve 3 havi munkaidőkerettel.
Az esti képzés ahova jelentkeztem, ott hétköznap heti 2 napon van oktatás.
Ahol dolgozom(privát egészségügyi intezet) ott úgy van rendelés, hogy hétfőn 8-16, kedd es szerda 8-18, csütörtök 8-16 vagy tovább ez opcionális. A péntek is általában 8-16 szokott lenni. Ha több az óra, akkor csúsztatunk. Ezen kívül úgy néz ki, hogy havi 1 szombaton is van rendelés.
Igazából én vagyok az egyetlen teljes értékű tag a csapatban.
Van egy nyugdíjas kollégám, de ő csak heti 20 órás, illetve lassan 1 éve szenved a csuklójával, mert eltört és múlt héten újra kellett műteni stb. Illetve van egy beugrós lány, de ő egyetemre jár. Nem tudni még, hogy hogy alakul az órarendje. Amúgy van több telephely, de ott se jobb a helyzet.
Ennyit a háttérről.
Korábban már csináltam ilyet, akkor részmunkaidőben dolgoztam, de az 2015-2019 közt volt.
Ami új gond, ha most részállásos lennék, akkor kb éhen is halnék. Mellesleg bizonytalan lett a hátterem is. Anyám katás vállalkozó, itt a rezsinövelés, ami nem tudom még, hogy mennyire emeli meg a büdzsét, infláció stb.
Inkább a helyzet anyagi vonzata a probléma. Hogy hogyan oldhatnám meg, hogy jelentősen(50%-kal) ne csökkenjen a fizetésem és ott is tudjak lenni a képzésen. A szabadságaimat is beáldozhatom ha nagyon muszáj, de azzal se lennék kisegítve.
Tanulmányi szerződés szerintem nem jöhet szóba, mert szépségipari képzést csinálnék, de eszembe sincs ilyet aláírni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!