Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Joghallgatók, ti hogyan...

Joghallgatók, ti hogyan foglaltátok össze a szakmai gyakorlaton végzett munkát vázlatszerűen?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy pontosan mit is kellene beleírni, meg hogy milyen hosszúnak kell lennie.

SZTE-ÁJTK

#jogász #szakmai gyakorlat #szakmai gyakorlat összefoglalása
2022. júl. 13. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok jog hallgató, de rengeteg reflexiót stb., meg minden sz@r-t írtam már hasonló okkal, hogy bebizonyítsam valamit megcsináltam, elvégeztem a gyakorlatot. Az a baj a hallgatók 90% túlgondolja. Pont azt, amit racionálisnak látsz: mikor, hol voltál, mit csináltál, mit csináltatok, milyen tapasztalataid lettek, mit tanultál (mi volt új, miben fejődtél), milyen elvárások voltak veled szemben, (jog gondolom valamennyire esetekkel is találkoztatok, röviden ezek mik voltak, milyen főbb irányvonalak mentén haladtatok egy-egy ügyfélnél). Én úgy gondolom egy-egy napra 2 db A/4-es oldal elég.
2022. júl. 13. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!