Mikor kezdtétek el írni a szakdolgozatotokat?
Figyelt kérdés
Mennyivel a leadás előtt?2022. júl. 13. 11:45
1/4 anonim válasza:
A gyűjtőmunka az utolsó év előtti nyáron indult, a tényleges írás a leadás előtt 2-3 hónappal.
2/4 anonim válasza:
Maga az írás 3,5-4 hónappal a határidő előtt kezdődött, de azt hiszem 2 héttel előbb is fejeztem be így. Én eléggé rágörcsöltem:D Az ezt megelőző gyűjtőmunka nekem 2-3 hónap volt, mert egyszer témát is váltottam.
3/4 anonim válasza:
Én a 90%-át az utolsó év előtti nyáron írtam meg 2 hét alatt. Az adatgyűjtés korábbi volt, de nehéz megmondani, mert egy TDK-t dolgoztam tovább.
4/4 anonim válasza:
Én felhasználtam az évek során írt beadandóimat a szakdogában, szóval így már első félévben elkezdtem. Az utolsó év előtti nyáron raktam össze az elméletet és a gyakorlati részét pedig az utolsó év téliszünetében fejeztem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!