Ez csak figyelmeztetés?
Kaptam egy e-mailt az egyetemtől, hogy elértem a nem teljesített tárgyak felét.
Értesítem, hogy nem teljesített tárgyainak száma elérte a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatban szabályozott nem teljesített tárgyak számának felét. A Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar kiegészítő és átmeneti rendelkezései a Tanulmányi és Vizsgaszabályzathoz 11. § (1) bekezdése értelmében nem folytathatja tanulmányait az adott szakon, amennyiben nem teljesített tantárgyainak a száma eléri BA képzésben a 16-ot, osztatlan képzésben a 25-öt, illetve MA képzésben a 9-et. (Amennyiben a PPKE más szakán nem folytat tanulmányokat, ez egyben hallgatói jogviszonyának megszüntetését is jelenti.)
Ez csak figyelmeztetés? Csak 16 után szűnik meg a jogviszony ?
Érdekes. Elég változatosak ezek az egyetemek, én csak az ELTE-re jártam, nálunk ilyesmi nem volt, vagyis nem tudok róla.
Ez hogy van? Ha felvetted, de nem teljesítetted? Vagy ha kötelező lett volna, de még nem is vetted fel?
Köszi nektek!
Megmondom őszintén, hogy én se tudtam róla. Egyszer elég lazára vettem a félévet mielőtt ott akartam hagyni. Aztán végül 1 év passzívra mentem és visszamentem befejezni, még egy félévem van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!