Gond az, hogy már most kutakodok az egyetemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem tudom, valahogy nagyon elhivatott vagyok, ZH kérdéseket nézek, azokat tanulmányozom, próbálom értelmezni, utánanézni, stb. De sokak szerint a nyarat nem erre kellene szánnom. Más dolgom mondjuk jelenleg nincs.2022. júl. 7. 22:32
1/7 anonim válasza:
Nem gáz csak teljesen felesleges.
2/7 anonim válasza:
Nem felesleges mert legalább majd nem év kozben kell
Tehát tok jó h el kezdted mert igy tudod lassabban és nyugodtabban csinálni
3/7 anonim válasza:
2. Változhat a tananyag, a tematika, a zh kérdések meg pláne stb. Teljesen értelmetlen amit csinál.
4/7 anonim válasza:
Én sem látom sok értelmét. Az igazán hasznos anyagokhoz valószínűleg úgyis csak belsős körökön keresztül, felvett hallgatóként tudsz hozzáférni.
Ha mindenáron ezzel szeretnél foglalkozni nyáron, inkább azt javaslom, járj utána a tárgyak egymásraépülésének és annak, hogy mik a szórótárgyak az első évben. Ez hasznos infó tud lenni, ha priorizálnod kell a későbbiekben.
6/7 anonim válasza:
Gondnak nem gond, de ha nem akarsz sötétben tapogatózni, jó ha van egy felsőbb éves ismerősöd vagy akár Facebook csoportokban keresel valakit aki a szakra jár, és konkrét tanácsot kérsz hogy mivel töltheted hasznosan ezt az időt/mire lehet érdemes akár előre trenírozni. Azért ne görcsölj rá, mert soknak tűnhet így hirtelen, de mikor ténylegesen ott leszel az egyetemen, kialalulnak a prioritások
7/7 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond. Én is ez csináltam. Gimiben rossz tanuló voltam, egyetemen meg a szak legjobbja. Kell a lelkesedés és a szorgalom, csak ne fogyjon el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!