Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A júniusi ösztöndíj mikor...

A júniusi ösztöndíj mikor érkezik? Vagy a megszokott időpontban fog (hónap végen 28-a körül)?

Figyelt kérdés
Azt is hallottam, hogy három havi ösztöndíjat kapunk a nyárra , de lehet hülyeség

2022. jún. 21. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen ösztöndíj, hova?
2022. jún. 22. 00:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól hallottad, 3 havit fognak egyszerre küldeni. Szerintem vagy pénteken vagy hétfőn. Plusz válaszoló: technikumban a havi 8k-ra gondolt a kérdező szerintem
2022. jún. 22. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem, én 8 éve érettségiztem, nekem egyetemen volt ösztöndíj, de ott se utaltak nyáron, gimiben sose hallottam róla, ezért se értettem. Elnézést, öreg vagyok, lemaradtam.
2022. jún. 22. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En se ertem, hogy egy technikum miben masabb, mint egy masik iskola, de en mar tavaly tapasztaltam, hogy mi még nyáron is kapunk ösztöndíjat. Június-július-augusztus egyben jön. Egy hónap 8ezer,ezert ez 24ezret jelent. Gimiben nem jár ösztöndíj, ezt is csak most vezették be, hogy van technikum. Azok kapnak penzt röviden, akik szakmát tanulnak
2022. jún. 23. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!