Informatika érettségi?
Jövőhét kedden szóbelizem infóból. Már vagy 3 variációt hallottam, hogy is néz ki egy infó szóbeli. Esetleg aki már túl van rajta, le írja, hogy is néz ki a Középszintű informatika szóbeli érettségi?
Olyat hallottam hogy kapásból 2 tételt kell húzni, olyat is hallottam, hogy kérdezgetnek, vagy eleve a tétel alá vannak a szempontok írva, miről kell szóljon a felelet, vagy olyat is hallottam már, ha a tételből rosszul felelsz, akkor húzatnak pót tételt.
Nekem:
Kihúztam a tételt, amin volt néhány kérdés, ami alapján fel kellett építeni a feleletet, és volt egy gyakorlati rész (tömörítsek egy mappát). Elmondtam, amit tudtam, utána kaptam kérdéseket, végül laptopin megcsináltam a gyakorlati részt.
Póttételt elvileg akkor kell húznod, ha nincs meg az átmenéshez szükséges pontod (4).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!