Miért mondták fel az állami támogatásos szerződésem?
Tudna valaki segíteni?
Sajnos figyelmetlenség okán nem intéztem el időben a hivatalos módon történő kiiratkozást egy ANA szakról, így 2021 szeptemberétől megszüntette az ELTE a jogviszonyomat.
Én szeretném tovább folytatni a tanulmányaimat, így beadtam az e-felvin a jelentkezésem ANA szakra, minden ok volt, most fejeztem be a sorrendmódosítást.
Erre tegnap kaptam az Oktatási Hivataltól egy levelet, miszerint 2021 szeptemberétől megszünt a jogviszonyom, nem teljesìtettem 2024-ig a szak elvégzését, és 500 000 Ft feletti összeggel, meg le kell dolgoznom az igénybevett 2 félévet.
Ezt...most miért kaptam?
Nem ùgy van, hogy ha 1 évre rá folytatom, akkor nem szűnik meg?!
A barátom a Pázmánnyal járt így és semmi ilyet nem kaptt az állami támogatottság megszűnéséről. Simán folytatta tovább az Eltén köv tanévtől, miután "kirúgták"
Most mit csináljak? A felvi rendszere sem jelzett ilyet, hogy én ne lennék jogosult a 2022-es szeptemberi tanévre ANA rendben?
Valaki tudna tanácsot adni? 🙏😕
Teszel egy nyilatkozatot az Oktatási Hivatal felé, hogy folytatod a tanulmányaidat más egyetemen. Nem lesz semmi gond.
Ha nem így teszel, akkor is jogosult leszel állami képzésre, de azért jobb, ha nyilatkozol.
Köszönöm...hát sajnos olyan címen érkezett, a tárgymezőben az volt megfogalmazva, hogy
" nem teljesített oklevélszerzési kötelezettség "
" hazai munkaviszony fenntartási kötelezettség megállapítása "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!