Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen tudok Tanulmányi...

Egyetemen tudok Tanulmányi osztályon kell érdeklődni arról hogy hol tudom megnézni azt mikor kerülök át önköltségesre??

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy mi van?
2022. jún. 17. 09:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocsi 1es javítom, nem aludtam és rosszul fogalmaztam. Kérdésem:

Egyetemen a tanulmányi osztályon lehet érdeklődni arról hogy mikor (milyen átlag, mennyi kredit kell) kerül át valaki önköltségesre?

2022. jún. 17. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó két aktív félévben a megszerzett krediteid összege minimum 36 kell legyen. Ha ennél kevesebb, akkor kerülsz át. Mindig az aktuális és az előző számít. Ez törvény, így minden egyetemre vonatkozik, de az egyetem előírhat ennél szigorúbb feltételt.
2022. jún. 17. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő félé vement megnéztem, az első félévben 29 a 34 ből, második félévben 29 kreditem van (eddig még van 2 vizsgám) a 34 ből, tehát akkor ez nem rossz. Viszont lehet benéztem valamit és mind a kettőnél beszámoltam ugyan azt a tantárgyat mert felvettem mind a két félévbe (azok nem lettek meg).
2022. jún. 17. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A teljesített számít, ha mindkét félévben lett 29 akkor jó vagy. A nem teljesített tárgy nem számít, mert azért nem jár kredit.
2022. jún. 17. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
aham, kb 3 teljesített tantárgy van ezek mind 2 kredit, ebből 2 nem tudom meglessz e.
2022. jún. 17. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:
számít ezenkívül az hogy előző két évben volt olyan tantárgy amit nem teljesítettem?
2022. jún. 17. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!