Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki segítene nekem, hogy a...

Valaki segítene nekem, hogy a most lejáró diákigazolvánnyal is 46 napig lehet várni, hogy bejelentsem magam a NAVhoz?

Figyelt kérdés
Június 30.án jár le a diákigazolvány a veszélyhelyzet miatt, de sajnos nemtudtam még elhelyezkedni és nem is tanultam tovább. Ugyanúgy itt is érvenyes most hogy, 46napig lehet várni hogy bejelentsem magam?
2022. jún. 14. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell bejelenteni magad, automatikusan küldenek egy értesítőt vagy az ügyfélkapus tárhelyedre, vagy ha az nincs akkor postán, hogy mikortól mennyit kell fizetni. Ha addig elhelyezkedsz akkor értelemszerűen nem kell semmit, ha nem akkor a napidíjat felszorzod annyival, amennyi napig a jelzett naptól nem voltál jogosult.
2022. jún. 14. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!