Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok "Mennyi...

Miért van ilyen sok "Mennyi az esélye annak, hogy zv-n megbukok" kérdés?

Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs sok ilyen kérdés, de sokan ZV-znek most.
2022. jún. 14. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg miért van olyan sok "meg lehet e tanulni x oldalt y nap alatt" kérdés?

Anno nekem ezekre a kérdésekre a válasz a felsőbb évesektől jött. De most, 2 év online egyetem után, szerintem nincsenek meg a hallgatóknak a kapcsolataik, hogy választ kapjanak a kérdéseikre.

2022. jún. 14. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó, én ezt értem, meg azt is, hogy nagy az izgalom, de szerintem ha valaki becsülettel tanul és készül, akkor nem történhet baj, csak egy kis megerősítést várnak, de nagyon sokan a vigaszt keresik és ha a kérdésére azt a választ írod, hogy vab esélye a bukásnak, akkor lepontoz.
2022. jún. 14. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész oldal egy nagy sz. lett ezzel a lepontozással. Objektív, tény alapú válaszokat pontoznak le az emberek, mert nekik nem tetszik. Vagy olyan szubjektív válaszokat pontoznak le/fel, olyan kérdések esetében, amire nincs egy egzakt igen/nem válasz... Szóval nevetségesnek tartom ezt a rendszert.

Anno nagyon sokat foglalkoztam az oktatás szakmai részével, felvételivel, egyetemi törvényekkel, rengeteg kérdést megválaszoltam, ma már nem látom ennek értelmét...

2022. jún. 14. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

szerintem meg nem készülnek, és ahhoz is hülyék, hogy megjegyezzék a saját diplomamunkájuk tartalmát... de ha felteszik elégszer a kérdést, hátha csoda történik és elmarad a vizsga. mint a nyelvvizsga-hisztikével.

anyámat szokták néha becibálni a volt kollégái, hogy kilegyen a létszám vizsgáztatáshoz, szokott meredek sztorikat mesélni.

2022. jún. 14. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnak érdemi választ a kérdésre. Nem azt várják, hogy 23% eséllyel buksz meg. Megerősítést, biztatást várnak, hogy "ha odáig eljutottál úgyis átengednek", "a kettest kihúzzák belőled" és hasonlók.
2022. jún. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!