2/10 anonim válasza:
Az 43 oldal naponta.
Reálisan?
Nem. Kizárt dolog.
4/10 anonim válasza:
Úgy, hogy az egészet megjegyezd nem nagyon. Előbb el kelett volna kezdeni tanulni :D emeld ki a lényeget, minnél kevesebbet és azt tanuld meg. Röviden, tömören. Hajrá :)
5/10 A kérdező kommentje:
ismerős már az anyag, nem teljesen új
2022. jún. 12. 17:51
6/10 anonim válasza:
Akkor kezdd el! Lehet nem fog sikerülni tökéletesen, de valamennyit biztos megjegyzel szóval nem leszel előrébb, hogy itt kérdezgetsz, kezdj hozzá
7/10 anonim válasza:
Hát én mérnökire jártam, ott meg tudtam ennyit tanulni 3 nap alatt lazán, mert érteni kellett a dolgokat, nem bemagolni. De gondolom jogon be kell seggelni, úgy esélytelen.
8/10 anonim válasza:
A 110 oldalból a lényeg talán olyan 2/3-ára szorítható. Én ilyen esetben az atombiztos kettesre "gyúrnék".
Minden más kb. akkora ábránd, mintha arról fantáziálnék, hogy a magyar labdarúgó válogatott megnyeri a vb-t, amire nemhogy megnyerni, hanem még kijutni is mákszemnyi az esélye.
Szóval a jelen esetben ne azzal töltsd az időt, hogy itt kérdezősködsz! Én ebben a 3 napban alapvetően 4 dolgot csinálnék: rengeteget, minél többet tanulnék, naponta max. 1-2 órára kimennék egyet járni a friss levegőre (azon nem múlhat semmi, viszont utána sokkal jobban fogna az agyam), és időben elmennék lefeküdni aludni, hogy másnap korán reggel felkelhessek, és frissen fogjon az agyam.
9/10 A kérdező kommentje:
most tanultam meg 20 oldalt nagyjából. annyira nem volt vészes. remélem valamennyire sikerül a többit is
2022. jún. 12. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!