Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csinálhat olyat az iskola,...

Csinálhat olyat az iskola, hogy nem fogad el szülői igazolást?

Figyelt kérdés
Volt nálunk most egy kavar, habár van még az évre szülői igazolásom az osztályfőnök azt mondta, nem fogja elfogadni. Ilyen van?
2022. jún. 8. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit értesz kavar alatt.
2022. jún. 8. 13:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem volt gyakszis tanárunk ma és helyette az osztály másik felével kellett volna menni az ő gyakorlatukra(másik szakma és mi nem is gyaksziztunk volna, csak ott kellett volna ülni feleslegesen). Így senki nem ment be, és írta a tanár, hogy így a mai nap nekünk érvénytelen és szombaton kell pótolni, amire nem elfogadható a szülői..
2022. jún. 8. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Tehát konkrét lógás volt.

Jogos a tanár kikötése.

2022. jún. 8. 13:58
 4/9 A kérdező kommentje:
A hiányzás lényege szerintem tök mindegy, szülői igazolásra jogosult vagyok, amennyiben van még az évre. Nem tudom mi ennek a menete igazából, csak nem értjük.
2022. jún. 8. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Hát akkor cisnáljátok...

Aztán majd néztek ki bután a fejetekből, ha bevésik az igazolatlant.

2022. jún. 8. 14:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Orvosi igazolást még mindig tudok vinni:)
2022. jún. 8. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

... aztán meg majd itt fogsz nyígni, hogy 3.8-es jegyátlaggal miért hármast adott a tanár...

Hány ilyen volt már...!

2022. jún. 8. 14:19
 8/9 A kérdező kommentje:
A jegyeimmel semmi gondom nincs, 4-5os vagyok :D plusz szerintem a jegyeimnek semmi koze nincs most a kerdesemhez. Illetve nem hinnem, hogy a vilagon mi voltunk az egyetlenek, akik logtak eletuk soran. :D
2022. jún. 8. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A tanár elmondta, mi a helyzet.

Ennyi.

2022. jún. 8. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!