Valóban elzüllöttem a kollégiumban?
Másodéves egyetemista vagyok, mérnöknek tanulok, minden félévben 3,8-4 közötti átlagom van. Minden tárgyam megvan.
Alapból csendes, visszahúzódó vagyok, amin az egyetemi kollégium segített. Azóta nyíltabb vagyok, nem szorongok társaságban, eljárok velük bulizni, de a tanulást nem hanyagolom el. Nyilván nem szoktam túlzásba esni az ivással, nem csinálok semmi hülyeséget.
Az egy év alatt három alkalommal azonban sikerült kicsit többet innom a kelleténél, ami után szégyellem, de vissza kellett kísérniük a szobatársaimnak a szobámba és hánytam is..
Nem cigizek, sosem drogoztam, viszont előfordult, hogy a barátomnál aludtam néha, aki szintén kollégista. A szüleimnek nincs baja a barátommal, rendesnek tartják.
Egyetem után nem terveztem alkoholista lenni, mégis úgy kezelnek itthon, mintha nagyon elrontott volna a kollégium. Otthon ugyanúgy viselkedek, mint azelőtt, az időm nagy részében tanulok... Akkor meg miért mondják, azt hogy elromlottam meg kifordultam magamból??? Ez a három alkalom szinte semmi ahhoz képest, amit más ismerőseim csinálnak.
Otthon nincs velem egykorú társaságom és a gimnáziumban sem volt valami sok barátom.
Viszont az egyetemen nagyon jó a közösség és odafigyelünk egymásra. Ez a fent említett három alkalom is velük történt.
Valóban annyira elromlottam volna?
ez teljesen normális
a szüleid nyilván nem értik, ha nem élték át ezt
Mármint, hogy ne hagyd magad belevinni olyan dologba, ami nem jó.
(Az utolsó válaszoló vagyok)
Köszönöm a válaszokat :)
A jövőben igyekszem változtatni ezen. Habár az említetten kívül egyéb hülyeséget nem csináltam, de nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!