Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hasonló élmény/tapasztalat...

Hasonló élmény/tapasztalat vagy bármi más?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és Szakközép suliba járok, igazából inkább a lelkem jöttem kiönteni ugyanis eléggé megvisel ez a dolog. Na szóval jelenleg az a helyzet hogy anyagi okok miatt nem tudom tovább folytatni az iskolát, és eleinte még azt gondoltam végig csinálom az iskolát,de sajnos nem tudom befejezni,persze már tudom 2-3 hónapja hogy ott fogom hagyni, ezért nyilván elment a kedvem attól hogy bejárjak vagy jó jegyeket szerezzek,mivel hát valljuk be az őszintét teljesen elment a kedvem az egésztől tudván hogy 1 évig járhattam, és most mivel keveset is jártam be ezért egyáltalán nem tanultam vagy foglalkoztam a tanulással nyilván bukásra állok és itt az év vége. A szívem mégis nagyon bántja hogy nem tudom befejezni, azt érzem egy senki leszek és semmihez sem fogok érteni, legszívesebben csak sírnék egésznap... Utoljára kb 3 hete voltam bent az iskolában és hiányzik is. Mégis semmi kedvem bemenni mert mindenki tudja hogy ott fogom hagyni és szeretném elkerülni a kérdőre vonást a tanárok és osztálytársaimtól. Úgy érzem kimarad az életemből az ami más fiataloknak megadatik és élvezhetik a sulis életét amit nekem ott kell hagyni, és fogalmam sincs a jövőben mégis mihez kezdjek magammal, nyilván keresnem kell egy munkát hogy besegítsek az anyagiakban. És ez rendben is van,de mégis nagyon bánt ez az egész

2022. jún. 6. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami szakmát csak kéne szerezned! Estin is lehet, munka mellett, bár úgy nehezebb, de valami kell, hacsak nem akarsz egész életeben kubikolni.
2022. jún. 9. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Jézus szeret! Ennyit tudj! És olvasd a Bibliát! Leginkább az Újszövetséget!

Isten annyira szeret, hogy az egyetlen fiát, Jézust odaadta értünk, hogy valaki hisz benne, örök élete legyen!

Aki hisz a fiúban örök élete van! :)

Az Isten minden kérdésre tudja a választ!

2022. dec. 22. 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!