Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kedden osztály kirándulás, de...

Kedden osztály kirándulás, de nem akarok menni?

Figyelt kérdés
Nem megyünk messze és csak egy napra, de mostanság megfulladok az osztályom közelében, már már fizikailag nem tudok egy légtérben lenni velük. A suliban általában elmegyek másik osztályból egy barátnőmmel beszélgetni, de itt erre nem lesz lehetőség. Szülői igazolásom már nincs, és anya amúgy sem igazolná le nekem, tehát őt is ki kéne játszanom valahogy. Ötlet?

2022. jún. 5. 20:39
 1/5 anonim válasza:
59%
Hmm, hát szerintem vagy mondd el anyudnak hogy ez milyen rossz, és megérti, és majd elmentek orvosi igazolásért, vaaagy kamuzd be hogy beteg vagy, esetleg aludj el "véletlenül", késd le a buszt direkt stb. Vagy egyél még ma nagyon sok hideget és igyál, akkor holnapra fájni fog a torkod, ami miatt az orvos tud adni igazolást biztosra, talán a hasmenést lehetne még bekamuzni, azzal pedig tényleg nem nagyon lehet kirándulni menni
2022. jún. 5. 20:50
 2/5 anonim válasza:
0%
Előző vagyok, remélem segítettem xDD
2022. jún. 5. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
Fülhallgató az utazás részéhez.
2022. jún. 5. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
nekem vizsgaidőszakom van,cserélhetünk:D
2022. jún. 5. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Túl éltem, és csak egy kicsit gólt rosszabb mint egy átlagos iskolai nap....
2022. jún. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!