2 napja szóbeliztem emelt angolból. Nem érzem jónak sőt, a kérdés afelé irányulna, hogy ha nem kaptam póttételt, akkor mennyi az esélye hogy átengedtek? Illetve létezik emelt szóbelin a póttétel?
Köszi a választ. Igen ez így van. Az írásbelin idegen nyelvből mindenhol meglett a 12% részenként. Összesen 66% lett az írásbelim. De a kérdés inkább az lenne hogy pót tételt integrációja megtörténik emelt szinten is vagy elmulaszthatják és megbuktathatnak anélkül is?
"pót tételt integrációja megtörténik"
Hogy mi van?
Segítek nyugi! becsatolás ez például egy szinonimája
"pót tételt integrációja megtörténik"
"Hogy mi van?"
"Segítek nyugi! becsatolás ez például egy szinonimája"
Oké, tehát akkor:
"pót tételt becsatolása megtörténik"
Akkor az a kérdésem, hogy: hogy mi van??? :DD
Mit keres ott a tárgyrag? Ha magyarul se boldogulsz el egy mondattal, ne erőltesd az idegen eredetű szavakat...
Kaptam,haltam. De komolyra fordítva a szót… Ok, kedvedért átfogom lapozni magyar helyesírási szabálykönyvet. De térjünk ki rád! Én szerintem egy viszonylag normális kérdést tettem fel, választ várva, beleköthetsz a helyesírási részbe de egy felém/vagy a téma felé pozitív megerősítést vagy esetleg nem pozitív megerősítést már nem írtál. Teljes tájékozatlanságot árulsz el a téma szempontjából, de legalább a helyesírást tudod akkor ebbe bele lehet kötni! ez az én nézőpontom! Ha tetszik tetszik, ha nem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!