Van esélyem a vörös diplomára vagy így nincs? (SOPRONI EGYETEM)
Az államvizsga, a szigorlat, a védés, a szakdolgozat is ötös lett. A 3 év alatt egy db négyest szereztem csak, az összes többi jegyem ötös lett.
Sajnos első évben megbuktam egy tárgyból, majd felvettem a vizsgaidőszakon belül újra és a végső érdem jegyem ötös lett abbol is.
Emiatt az egyes miatt, amit ötösre kijavítottam félek kicsit hogy még attól a vörös diplomára jogosult leszek?
Köszi, ha valaki válaszol.
Rendben köszi!bízom benne, majd akkor kiderül.
Sajnos magán a honlapon nem látom a feltételeket.
Ha már Vörös diploma.
Vörös diplomát az kapott a Kádár rendszerben is aki színjelesre diplomázott
- színjelesre meg Csak AZ diplomázhatott akinek volt némi háttértámogatása. (Párttag volt, és élvezte a Párt bizalmát.)
Takalodj Latol büdös komcsi.
Soproni egyetem szabályzata 90. oldal:
Kitüntetéses oklevelet/diplomát kap az, aki
a) a záróvizsga minden tantárgyából jeles eredményt ért el, és134
b) diplomamunkájának/szakdolgozatának és valamennyi szigorlatának osztályzata
jeles, vagy ha szigorlatot nem kellett tennie, akkor135 a teljes tanulmányi időszakra
vonatkozó súlyozott tanulmányi átlaga legalább 4,00, és136
c) osztályzatai között közepesnél alacsonyabb eredmény nem szerepel.
Forrás: [link]
Elképzelhető, hogy a bukás miatt nem kapsz végül kitüntetéses diplomát. Bár a tanulmányi átlagba valóban nem számít bele, de a transcriptedben szerepel (az enyémben is szerepelnek amikor UV-ztam).
De azért ne menj a Dunának, kb. senkit nem érdekel a kitüntetéses diploma.
Csak az önbizalomhiányos kérdezőt fogja érdekelni a vörös diploma.
Nem szereti önmagát vagy nem szerették a szülei igazán, így a diplomával kompenzál.
Pszichológiai eset.
Rengeteg ilyen ember van.
Annyira bugyuták, hogy ezt fel sem ismerik.
Köszi, hát ez szomorú, ha csak ezen múlik. :(
Akkor ezt megszívtam.
Nem baj, csak szerintem megérdemelném, mert tényleg csak 1 négyesem vab a többi ötös és azt az egyest kijavítottam.
Sajnos az a tanár elég szemtelen volt vagy hogyis mondjam, könnyű volt ott megbukni:(
Információval nem tudok szolgálni, nem tudok róla semmit.
Ezt csak MSc végén lehet akkor szerezni? Nem számít bele egyáltalán a BSc-n szerzett jegyek?
Nagyon szép eredmény így is, biztos nagyon szorgalmas vagy :) gratulálok!
Milyen szakon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!