Semmelweis ETK-n levelezo tagozaton buktatnak allamvizsgan? Bsc-rol van szo
Figyelt kérdés
Mindenkitol azt hallottam, hogy allamvizsgan mar mindenki mennyire kedves es at szeretnek tolni meg a legrosszabbul teljesito tanulokat is. Na hat nekem nem ez volt a tapasztalatom. Az irasbelim hibatlanra sikerult, rengeteget keszultem ra, aztan a gyakorlati allamvizsgan(ahol szoban kellett elmondani a gyakorlati reszet a dolgoknak, tehat olyan volt mint egy szobeli) azt ereztem, hogy direkt olyan kerdeseket tesznek fel, hogy osszezavarjanak es raereztek, hogy mi az ami nem megy es arrol kerdezgettek igy a vegere mar azt is elfelejtettem, amit egyebkent tudtam, igy adtak egy kettest. Ez elvette minden onbizalmam es motivaciom is mert osszessegeben vegig jo tanulo voltam es erre a vizsgara is rengeteget keszultem, es nem lehet akkora szakadek a tudasomban, hogy az irasbeli otos a gyakorlati pedig kettes. Par nap mulva lesz az allamvizsga utolso resze, a szobeli, es emiatt a negativ tapasztalat miatt rettegek. Erre is keszulok de nagyon sok tetel van amihez nem tudok hozzaszolni, ezeket a fizikas infos reszeket igazabol sosem tudtam es aggodom, hogyha kihuzok valami ilyesmi tetelt semmit sem fogok tudni hozzafuzni idegessegemben. Illetve felek, hogy megint leblokkolok es osszezavarnak a kerdeseikkel. Sosem voltam jo vizsgazo szoban, ez a fent emlitett eredmenyeken is latszik, es mar abban sem vagyok biztos, hogy sikerulni fog. Szerintetek mennyi az eselye, hogy buktatnad szobelin?#SOTE #Allamizsga
2022. jún. 1. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!