Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol jobb? Koliba vagy abiba?

Hol jobb? Koliba vagy abiba?

Figyelt kérdés

Szerintetek hol jobb? Koliba vagy abiba? Jövőre 9edikes leszek és ahová szeretnék menni tovább tanulni az busszal 3 óra de mire haza érnek akkor már késő lesz meg reggel is nagyon korán kellene indulnom. Sztetek hol jobb? A pénzt azt megoldjuk. Most nem a pénz az első.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2022. jún. 1. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi az az abi? (Először azt hittem, albit akartál írni, de mivel megismételted, hogy abi, nyilván valami másról van szó.)
2022. jún. 1. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem kell eldönteni, hogy melyik a jobb. Gimnáziumba mész, tehát 15 éves leszel. 15 évesen NE menj albérletbe. (Szerintem jogilag nem is lehet.) Vagyis marad a kollégium. (Persze a gimiseké.)

Ezt úgy írom, hogy feltételezem a korod.

2022. jún. 1. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

ma 12:25

De tudtad, mi az, csak bele akartál kötni az elütésbe.

Gratulálok, jár a másodosztályú nyelvtannáci vaskereszt.

Kérdező: koliba mennék a közösség miatt.

2022. jún. 1. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális a koli, nem egy lepukkant bénaság, akkor jó.

Én az albit nem javasolnám. Sok plusz feladatod lenne, bevásárolni, főzni, mosni, takarítani, megoldani, ha valami nem működik. A társaságból is kimaradnál. A koliban általában többen is vannak egy-egy osztályból, évfolyamból.

2022. jún. 1. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak koliba mehetsz.

“16 éves kortól kezdve kezdeményezhetnek ilyen lépést a gyerekek. Ehhez első körben szükséges a szülő beleegyezése is, de ha ez nincs meg, akkor a gyámhatóság is megadhatja az engedélyt. Ott, ahová a gyermek költözik élnie kell egy nagykorú személynek. “

2022. jún. 1. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Középiskolásnak mindenképp kolesz. Voltam 9.-ben koleszos és albérletes is, igazából mindkettőt utáltam. De egy ilyen korú gyerek még ne legyen albérletes, majd egyetemen.
2022. jún. 1. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!