Van lehetőség kilencedik után érettségizni?
Figyelt kérdés
Mielőtt még mást is megkérdezek, kíváncsi vagyok mit mondtok. Szeretnék jóval hamarabb leérettségizni, mert intelligensebb vagyok a koromnál.Az órákon nagyon unatkozom és minden jól megy. A kérdés csak, hogy egyáltalán lehet-e ilyet. Csak külföldön tudok olyanról,hogy éveket hagytak ki, de itthon még nem.Osztályfőnököm is javasolta egyébként de ő sem tudta pontosan, hogy működik.2022. máj. 30. 10:43
21/21 anonim válasza:
#9: Eleve nem tehet osztályozó vizsgát minden tárgyból, mivel előrehozott érettségit sem tehet!
Már miért nem?
Az osztályozó vizsgáknak nem lehet előfeltétele az érettségi. Az elvégzett osztályod utáni évfolyam egész éves anyagából vizsgázhatsz. Ha leteszed az összes tárgyat, akkor elvégezted az adott osztályt, és mehetsz a következőre.
Ha így elvégezted a 12. osztályt is, akkor 12 osztályt végeztél. Nem értem, hogy ekkor miért nem tehetnél rendes érettségit, hiszen 12 osztályt végeztél. Esetleg még számon kérhetik előtte az 50 óra közösségi szolgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!