Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányas átlag kell, hogy...

Hányas átlag kell, hogy autószerelőnek fekvegyenek?

Figyelt kérdés
Kb hányas átlagnak kell lennie ahhoz,hogy autószerelő lehessek,mert 3-mas tanuló vagyok és a szüleim mondják,hogy valószínűleg nem lesz elég ez a teljesítmény,és ezáltal nagyon parázok.Valaki esetleg tudja?
2022. máj. 28. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell hozzá végzettség, csak elmész egy szervízbe és megkérdezed, hogy kiképeznek-e vagy tudnak-e ajánlani képzést. A szüleid szerintem csak azért mondják, hogy számít a jegy, mert nem akarják, hogy félvállról vedd a tanulást.

Itt tudsz olvasni ezekről a képzésekről: Itt találsz infót ezekről a képzésekről: [link]

2022. máj. 28. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
*véletlenül kétszer írtam le a végét.
2022. máj. 28. 17:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😁
2022. máj. 28. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Autószerelőnek tanulok suliban kell a papír hozzá , de nem a papír teszi az embert . Általános suliban nem volt valami fényes az átlagom, de a szakmát szeretem és 4-es , 5-ös átlagom volt idén, jövőre végzek igaz jó helyen vagyok gyakorlaton és ez a fontos nem márka szervizben sőt csak egy kis maszek szak szervizben itt új autó nincs csak a régi már le harcolt gépek jönnek és meg mondta a szaki aki egyben az okatóm is , hogy " szarból kell tudni várat építeni , ha ez megy akkor jó a szakember "
2022. jún. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!