Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Help!! Nem tudom melyik...

Help!! Nem tudom melyik sulit válasszam!? 1. ápolónő, nővér meg ilyesmi lennék, viszont maga a suli nem túl jó, több embertől is azt hallottam, hogy ""ku'w@ képző" És hát ilyenbe nem szívesen mennék. 2. Kertészeti technikum: szép meg minden >

Figyelt kérdés

Szép meg tetszik is, dee viszont nem szeretnék "kertész" lenni...

Vagyhát nem tudom mi lennék, a suli neve: >>>

+ 1 be egyszerűbben el tudok juttni

2 ba kicsit nehezebben de megoldhatóan

2022. máj. 27. 07:20
 1/4 A kérdező kommentje:
2. Suli neve:Magyar Gyula kertészeti technikum
2022. máj. 27. 07:21
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Minden második sulira ráfogják, hogy k..va képző ne ez alapján dönts.

Tanuld azt, amit igazán szeretnél, és amiben el tudod képzelni magad.

2022. máj. 27. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Ha már most tudod, hogy nem szeretnél kertész lenni, akkor semmiképpen se kertészeti technikumba menjél! 5 évet elpazarolnál az életedből olyan dolgok tanulásával, amivel nem szeretnél a jövőben foglalkozni.

Budapesten nemcsak egy iskolában lehet ápolónőnek vagy nővérnek tanulni. Érdemes körülnézni.

2022. máj. 27. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megkönnyebbülten tudok már választani
2022. máj. 28. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!