Help!! Nem tudom melyik sulit válasszam!? 1. ápolónő, nővér meg ilyesmi lennék, viszont maga a suli nem túl jó, több embertől is azt hallottam, hogy ""ku'w@ képző" És hát ilyenbe nem szívesen mennék. 2. Kertészeti technikum: szép meg minden >
Figyelt kérdés
Szép meg tetszik is, dee viszont nem szeretnék "kertész" lenni...
Vagyhát nem tudom mi lennék, a suli neve: >>>
+ 1 be egyszerűbben el tudok juttni
2 ba kicsit nehezebben de megoldhatóan
2022. máj. 27. 07:20
1/4 A kérdező kommentje:
2. Suli neve:Magyar Gyula kertészeti technikum
2022. máj. 27. 07:21
2/4 anonim válasza:
Minden második sulira ráfogják, hogy k..va képző ne ez alapján dönts.
Tanuld azt, amit igazán szeretnél, és amiben el tudod képzelni magad.
3/4 anonim válasza:
Ha már most tudod, hogy nem szeretnél kertész lenni, akkor semmiképpen se kertészeti technikumba menjél! 5 évet elpazarolnál az életedből olyan dolgok tanulásával, amivel nem szeretnél a jövőben foglalkozni.
Budapesten nemcsak egy iskolában lehet ápolónőnek vagy nővérnek tanulni. Érdemes körülnézni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megkönnyebbülten tudok már választani
2022. máj. 28. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!