Ha már érettségiztem 5.tárgyként informatikából, akkor már ha meggondoltam magam, nem választhatok másik tárgyat?
Fogod magad, felhívod a titkárságot (fent van a suli honlapján a telefonszám), vagy bemész személyesen és ott tudnak neked ilyen kérdésekre választ adni. De szerintem az osztályfőnök is tud neked segíteni ebben (biztos nem fog elzavarni).
Tudomásom szerint érettségizhetsz, csak abban nem vagyok biztos, hogy térítésmentesen. Elképzelhető, hogy fizetned kell majd. (Egy emelt érettségi 50 ezer forint. Ez nem olyan sok. A szüleid biztosan segítenek, és diákmunkával is összeszedheted a nyáron ezt a pénzt.)
Ennyit tudtam neked segíteni.
Ha még az iskolában tanulsz, biztosan nem kell fizetni. Minden további nélkül lehet több választott tárgyad. Az lényegtelen, hogy egy vizsgaidőszakon belül, vagy az egyik rendes, a másik meg előrehozott.
Gondolj bele, eleve létezik olyan szak, amire pl. két választott tárgyból kell emelt érettségi (pl. gyógyszerésznek emelt kémia + emelt biosz/fizika kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!