Most vagyok 26, ha minden igaz, akkor idén felvettek, de az egész környezetem emiatt piszkál, hogy már idős vagyok, sőt, ha elmondom valakinek, akkor csak húzzák a szájukat.
Nekem ez baromira rosszul esik, miért olyan fura az, amikor valaki ennyi idősen azt tanulja, amit szeretne? Főleg, ha megvan rá az anyagi keret?!
2022. máj. 20. 16:06
1/9 anonim válasza:
Miért foglalkozol mások véleményével? Ennyi idösen már felnöhettél volna, és nem másoktól kérsz engedély arra, mit csinálhatsz
2022. máj. 20. 16:10
2/9 anonim válasza:
Csak egy êleted van. Csak azért mert x êvvel időaebb vagy az emberek szerint elvártnàl màr nem is csinálnád amit szeretnél?
2022. máj. 20. 16:16
3/9 anonim válasza:
Szerintem hanyagold ezt a környezetet, főleg ha jogász akarsz lenni. Húzós, rengeteg időbefektetést és mentális erőt igénylő szakma, és ha vizsgaidőszakban nincs meg a lelki békéd akkor nem fog menni 6-10 órán keresztül a törvénykönyvek olvasása. Nem egy olyan életpálya ami művelhető ha negatív, kártékony emberek vesznek körül a magánéletben. Kezdd el, és szerezz új társaságot. Ott van rá maga az egyetem, melyik karra jössz?
2022. máj. 20. 16:24
4/9 anonim válasza:
Amikor én jártam az ELTE ÁJK-ra, akkor (mondjuk főleg az estisek és levelezősök között) 50 év körüli emberek is szép számmal voltak.
2022. máj. 20. 16:52
5/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz ennyi idősen elkezdeni, viszont ezt a közeget tényleg próbáld elhagyni, mert ha már most ilyen a hozzáállásuk, akkor az első adandó alkalommal (az első sikertelen vizsga után) végig azt hallgathatod, hogy hülyeség volt elkezdened, minek erőlködsz, úgyse fog menni stb.
Lehet, hogy nekik nincs meg az anyagi hátterük hozzá hogy tanulhassanak. Te meg próbálj picit alázatos lenni. Meg még úgyis 2 hónap mire kihirdetik a ponthatárokat, szóval én nem innék előre a medve bőrére.
2022. máj. 20. 17:11
6/9 A kérdező kommentje:
Majdnem 100%os lett a két emeltem, úgyhogy szinte biztos, hogy bekerülök.
2022. máj. 20. 17:17
7/9 anonim válasza:
Elsőnek az önbizalmad tedd rendbe, majd alakíts ki hasznos szokásokat, aztán már nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni.
2022. máj. 21. 06:36
8/9 anonim válasza:
Nem olyan emberek véleményére kell hallgatni, akiknek talán savanyú a szőlő, mert nem voltak elég bátrak/kitartóak a saját elhatározásaikhoz, és most ezért téged próbálnak lehúzni...
Ha jó emelteket írtál, akkor megküzdöttél azért, hogy bejuss, szóval mit számít mások véleménye? Érthető, hogy rosszul esik, de végül nem ez lesz a fontos, hanem hogy azt csinálod, amit szeretnél.
2022. máj. 22. 11:58
9/9 anonim válasza:
Aztán meg majd mindenki minden dolgával megtalál, mikor elvégezted. Nem gáz, egyáltalán nem. Gratulálok, toljad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!