Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mik azok a szakmák, munkák...

Mik azok a szakmák, munkák amikben lehet érvényesülni, meg lehet belőle élni és nem kell hozzá egyetemet végezni?

Figyelt kérdés
Ja és fizikailag nem megterhelő munka. (És NEM feltétlenül informatikához kapcsolódik) Van ilyen egyáltalán? xd

2022. máj. 19. 08:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#10: Ja persze, a prostitúció fizikailag nem megterhelő. Komolyan azt gondolod, hogy egy nap mondjuk 4-5 férfival szexel egy nő és az egész meg se kottyan neki? Ennél nagyobb butaságot is rég hallottam.
2022. jún. 4. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is ebből gazdagodtam meg, tudom mit írtam
2022. jún. 4. 19:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Köműves, burkoló, ács-bádogos, villanyszerelő. Ezek jók !
2022. jún. 4. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:

13:

Ajánlanád őket a lányodnak??

2022. aug. 1. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem kell egyetem, de fizikailag nem is megterhelő?

Legfeljebb a fodrász, műkörmös egy nőnek. Csak a fodrásznak azért egész nap állnia kell és a kezével sokat dolgozik, szárít, vág, stb. A műkörmös legalább ülőmunka, könnyebb mozgásokkal. Viszont, mindkettőhöz kell kreativitás, ráadásul mivel egyre többen végzik el, tényleg tudni kell csinálni az ügyfelekhez. Ha még az informatika sem jöhet szóba, akkor kb. ezek maradtak.

2022. aug. 2. 16:58
 16/19 A kérdező kommentje:

Már gondolkoztam fodrászon, de ahoz ugye szalont is kénye nyitni, azt meg nem igazán tudnék miből. Amúgy infót tanultam, szakgimibe, olyan végzetséget kaptam ami kb. lóf@szt sem ér, egyetemen kívül meg úgy látom csak plc programozó képzések vannak.

A fizikai munkához visszatérve, azt a fajta fizikai munkát mint amit pl. egy fodrász végez, én is el tudnám végezni. Viszont ha egy képzéshezz egészségügyi alkalmasság feltételét kérik, akkor szerintem kissé meg lennék szorulva (gerinc műtött vagyok).

2022. aug. 2. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:

#16: Ha gerincműtött ember vagy, semmiképp ne menj fodrásznak. Sőt mindenfajta állómunkát messziről kerülj el. Még az egészséges emberek is gyakran 50-55 éves korukra mozgásszervi panaszokkal kezdenek küszködni a fodrász pályán.

Esetleg valamilyen ügyfélszolgálatos munkahelyben nem gondolkodtál? A nagy multiknál az ügyfélszolgálatosok nem keresnek rosszul. Persze ezt csak akkor ajánlom, ha nyugis vagy, birkatürelemmel, és nem lehet könnyen kihozni a sodrodból.

2022. aug. 2. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, nem kell szalont nyitnod, sokan betársulnak valaki mellé. Viszont gerincműtéttel tényleg felejtős. Egyedül a műkörmös lehetősége maradt csak a szépségiparban, de az nem tudom milyen. Szerintem is a recepció, telefonos munkakör lenne a legjobb. Ide tényleg csak türelem kell, nem tudom milyen emeléseket nem kell végezni. Üléshez meg tudsz venni ülőpárnát, orvos biztos javasol(t) valamilyet. Amennyi informatika ilyen titkárnői meg telefonos munkákkal jár, annyi szerintem menne, és talán nem kell több kilós papírkötegeket sem emelned.
2022. aug. 2. 22:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet hülyeséget írok de talán buszsofőr
2022. okt. 25. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!