Gimibe jó egy 26 literes (30x28x45cm) iskolatáska?
Attól függ. Nekem anno egy 32 literes táska is kicsi volt valamelyik napokon, egyszerűen mikor 8 órám volt, akkor nem fért be az összes könyv, de aztán elkezdtem az iskolában hagyni a könyveimet, és csak néha vittem haza a könyveket, illetve a füzeteket mindig hazavittem, így egy kisebb táska is okés volt. Szóval ez nagyon attól függ, hogy még is mik a terveid.
Nálunk például volt olyan tantárgy, ahol csak 1 tankönyv volt, és ennyi, de például volt, ahol volt munkafüzet is, illetve ugye történelemnél, földrajznál atlasz is kellett. Szóval tegyük fel 8 órád van egy nap, és abból 5 órára mindegyikre van könyv meg munkafüzet is, akkor lehet, hogy úgy az már nem annyira fér bele... szóval ez attól függ, hogy minden nap viszed-e haza a könyveidet, illetve hogy még is egy napon pont milyen tantárgyak lesznek.
én egy darab füzetet, meg egy tolltartót hordtam csak
neked kell tudni
Előfordulhat hogy elég egy napra 4 füzet, de az is lehet hogy kell pl magyarból szöveggyűjtemény, matek fgy, töri atlasz, kémia könyv stb. Ha nincs szekrény a suliban ahol az ilyesmit tarthatod akkor sajnos cipelni kell ide-oda, és kell a nagyobb táska. Plusz ha enni és inni is otthonról viszel akkor annak is be kell férni.
Annak aki kijárta a gimit egy füzettel meg egy tolltartóval, csak gratulálni tudok 😉
tudom, trehány disznó vagyok :D
szopok is az egyetemmel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!