Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimibe jó egy 26 literes...

Gimibe jó egy 26 literes (30x28x45cm) iskolatáska?

Figyelt kérdés
Erről lenne szó: [link]

2022. máj. 17. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Nekem anno egy 32 literes táska is kicsi volt valamelyik napokon, egyszerűen mikor 8 órám volt, akkor nem fért be az összes könyv, de aztán elkezdtem az iskolában hagyni a könyveimet, és csak néha vittem haza a könyveket, illetve a füzeteket mindig hazavittem, így egy kisebb táska is okés volt. Szóval ez nagyon attól függ, hogy még is mik a terveid.

Nálunk például volt olyan tantárgy, ahol csak 1 tankönyv volt, és ennyi, de például volt, ahol volt munkafüzet is, illetve ugye történelemnél, földrajznál atlasz is kellett. Szóval tegyük fel 8 órád van egy nap, és abból 5 órára mindegyikre van könyv meg munkafüzet is, akkor lehet, hogy úgy az már nem annyira fér bele... szóval ez attól függ, hogy minden nap viszed-e haza a könyveidet, illetve hogy még is egy napon pont milyen tantárgyak lesznek.

2022. máj. 17. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:

én egy darab füzetet, meg egy tolltartót hordtam csak

neked kell tudni

2022. máj. 17. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat hogy elég egy napra 4 füzet, de az is lehet hogy kell pl magyarból szöveggyűjtemény, matek fgy, töri atlasz, kémia könyv stb. Ha nincs szekrény a suliban ahol az ilyesmit tarthatod akkor sajnos cipelni kell ide-oda, és kell a nagyobb táska. Plusz ha enni és inni is otthonról viszel akkor annak is be kell férni.

Annak aki kijárta a gimit egy füzettel meg egy tolltartóval, csak gratulálni tudok 😉

2022. máj. 17. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Elég lenne egy ipad + toll.
2022. máj. 17. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

tudom, trehány disznó vagyok :D

szopok is az egyetemmel

2022. máj. 17. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal, hogy ennél talán egy kicsit nagyobb kellene. Viszont minden nap cipelni a könyveket hülyeség. Ha nincs is szekrényed, ahova berakhatod, erre vannak a padtársak. Beszéljétek meg, hogy ki melyik könyvet viszi, és máris könnyebb. Teljesen fölösleges, hogy mindenkinél legyen atlasz, szöveggyüjtemény, feladatgyüjtemény.
2022. máj. 18. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!