MMPI tesztet hol lehet online kitölteni, vagy még inkább letölteni?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy az MMPI vagy az MMPI 2. Sokat kerestem, de nem találtam csak a CPI-t. Tudom, hogy a CPI nagyon hasonló és sok az átfedés. De én nem arra vagyok kíváncsi.2022. máj. 15. 22:17
1/1 anonim válasza:
Ha szakmabeli vagy, viszonylag könnyen tudsz szerezni. Nálunk elérhető az összes ilyen a ROR-tól a MAWI-ig a szakkönyvtárban, a hozzá tartozó értékelőfüzetekkel és kellékekkel együtt.
Ha meg nem, akkor minek akarnál laikusként használni egy olyan mérőeszközt, aminek a kiértékeléséhez szakértelem kell? És most nem arra gondolok, hogy átszámolod a nyerspontokat, hanem arra, hogy felfogod, hogy mi az eredmény...
Hidd el, ha jogosult vagy a használatára, könnyedén hozzáférsz. Semmi értelme az ilyen eszközöket laikusok között terjeszteni. Sőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!