Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Földrajz érettségivel tovább...

Földrajz érettségivel tovább tanulás?

Figyelt kérdés
Jövőre megyek 11.-be, és felvettem föci faktot. Kérdés az hogy a jövőben hol tudnék elhelyezkedni. ( Azért választottam a föcit, mert szeretem, és szívesen foglalkoznék vele a jövőben is)
2022. máj. 14. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Geológia, földrajztudomány.
2022. máj. 14. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Nincs olyan, hogy földrajztudomány :D , van földtudomány és földrajz szak.

Gazdasági szakokra mehetsz vele meg földrajzra, földtudományra, környezettanra, környezetmérnökire. Földrajzból emelteztem és geológiára jártam szóval tuti ezek a lehetőségek vannak.

2022. máj. 14. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Én földrajz történelem szakos tanárnak megyek. Most érettségizek és majd ezután fog kiderülni hogy felvesznek e. Ez is egy ötlet, de azért tanárnak menni sok más dologgal is jár. Pl. felkészülsz lélekben arra hogy nem lesz jó fizetésed😅. Na meg ha nincs türelmed se ajánlott.
2022. máj. 14. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Van olyan, mint Földrajztudomány:

[link]

2022. máj. 15. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetemen földrajz BSc van és geográfia MSc. Földrajztudomány szak nincs.
2022. máj. 15. 11:35
 6/7 anonim válasza:

Én turizmus-vendéglátás szakra megyek földrajz közép, angol és matek emelt érettségivel.

Engem érdekelt a földrajz, az utazás és a szállodák világa, ezért is választottam ezt a szakot. Bár nem annyira földrajzos, de szerintem ha érdekel akkor jó lehet.

2022. máj. 16. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
5, a szakot nem úgy hívják, de attól még a földrajztudomány létező dolog
2022. jún. 11. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!