Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon hiányzik az egyetemi...

Nagyon hiányzik az egyetemi légkör?

Figyelt kérdés

2 éve dolgozom főállásban ott,ahol az egyetem utolsó évében gyakornokoskodtam.

Tehát 2 éve diplomáztam.

Nem tudom másnak hogy alakult,de nekem olyan tökéletes volt,ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Bulik,táborok, baráti kör, belvárosi esti sétálós ,lelkizős randik, kocsmatúrák, deákon kiülős iszogatások,olyan számok,amiket ha meghallok rögtön ott érzem magam újra.

És ez azóta eltűnt...és nagyon nagyon hiányzik.

A többiekkel ugyan tartjuk a kapcsolatot,de mindenki dolgozik, már sehol sincs az a hangulat és gyakori kocsmázás(buli kb egyáltalán) mint eddig.

Örülünk ha 2 havonta 1 kocsmázás van:( és az a hangulat pedig teljesen eltűnt,ami annyira hiányzik:(

Annyira borzasztóan hiányzik ez az egész,hogy elhondolkodtam hogy visszamegyek mesterre mert én ezt az egész egyetemi dolgot nem tudtam elengedni.

Más is volt így? Vagy velem nem oké valami?

24N

2022. máj. 14. 21:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2022. máj. 16. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!