Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek szóbeli középszint?

Matek szóbeli középszint?

Figyelt kérdés

Sziasztok.A matek szóbeli érettségivel kapcsolatban lenne kérdésem, első sorban azoknak akik ezen túl estek, de az is jó ha erről az egészről valaki szimplán többet tud.

Az a helyzet hogy én elég rossz vagyok matekból.Nem is szeretem ezt a tantárgyat.Ritkan írtunk dolgozatokat, idén is épphogy fél évente hármat.4-es lett az évvégim de érettségin teljes blokkot kapott az agyam..

Mindegy is a lényeg hogy még lett mindenkinek a szóbeli pont,hétfőn értesíti azokat akiknek szóbelizni kell és szerintem én is közéjük tartozok,nagy eséllyel.

Szóval ha valaki tudna mesélni arról hogy milyen ez az egész,mennyire nehéz volt tanulni rá ,miket kellett , hogy élte meg, tanárok hogy álltak hozzá és a többi , nagyon szépen megköszönném.

2022. máj. 13. 09:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Van kb 10-20 tételed. Mindegyik tételben van 3 elméleti kérdés amit a függvénytáblázatban megtalálsz (pl Pitagorasz tétel, szinusztétel, nevezetes azonosságok) és 3 dabab feladat különböző témakörökből. Összesen 50 pontos a szóbeli.
2022. máj. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!