Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretném használni a kreta...

Szeretném használni a kreta tanuloknak appot, de nem tudom letölteni. Mi lehet a problema?

Figyelt kérdés
A mai nap folyaman be leptem a kretaba, de azt írta ki, hogy váratlan hiba. Újra indítottam a telefont, de ugyanezt csinalta. Le töröltem és le akartam újra tölteni, de amikor rá kerestem akkor már nem volt elérhető az app. Böngészőn keresztul is probaltam letölteni újra, de azt írta hogy az ön ország/régiójában nem elérhető ez az applikáció. Mit tudnék ilyen esetben csinálni? Másnak is voltak ilyen gondjai akiket megkérdeztem. (AppStore Ip 12 Pro)

2022. máj. 9. 16:59
 1/2 anonim válasza:
ugyan ez a problemam!! torolve lett szerintem ios-rol… nagyon fontos lenne belepnem de egyenlore nem tudom mivan…
2022. máj. 10. 13:43
 2/2 anonim válasza:

na, kozben megvan a megoldas.

Lepj be az appstoreba, majd ott van a kis profil ikon a jobb felso sarokban. Ott van, hogy “megvasarolt” es ird be a keresobe, hogy Kreta. Ha letoltod, mukodni fog mint regen

2022. máj. 10. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!