Megéri gyógyszertári asszisztensnek tanulni?
Figyelt kérdés
Könnyű elhelyezkedni?2022. máj. 6. 21:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1/5 anonim válasza:
Megéri. A gyógyszeriparban nagyon sok pénz van, amiből jut a gyógyszertári dolgozóknak is. Asszisztensként persze nem fogsz annyit keresni, mint egy gyógyszerész, de hát tanulni sem kell annyit.
3/5 anonim válasza:
Nagyon nyugis és biztos állás. Míg a versenyszférában általában gyakran megesik, hogy emberek önhibájukon kívül egyszercsak elvesztik a munkahelyüket, gyógyszertárak csak nagyon ritkán zárnak be. Ha udvarias, kedves természeted van és nem vagy hebehurgya, akkor tökéletes pályaválasztás.
4/5 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy a gyógyszertári asszisztensekre nincs olyan nagy kereslet, hanem a szakaszisztenseket keresik inkább, amihez egy évet kell dolgozni, mint asszisztens, utána egy újabb tanfolyamot kell elvégezni, hogy az ember szakaszisztens legyen.
2022. máj. 7. 12:05
5/5 anonim válasza:
Fizetés miatt nem éri meg szerintem.én 206 ot keresek asszisztensként és 1 éves patikai tapasztalat után tudsz beülni szakasszisztens tanfolyamra ha addig el nem veszik az ember kedvét én az elején nagyon szerettem ma már csak egy munka számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!