Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BGE-KKK, BME-ÉPK "helyett"?

BGE-KKK, BME-ÉPK "helyett"?

Figyelt kérdés

Hali! 11.es vagyok, igazából 9.ben döntöttem el hogy én mérnök szeretnék lenni, addig fogalmam nem volt hogy mit is szeretnék, de a matek mindig is ment, meg a nyelvek.

Az általános iskolás fizika és reál tantárgyak iszonyatosan könnyűek voltak, kitűnő voltam egész általánosban, viszont a gimis. Tudtam hogy kell emelt fizika a mérnökhoz, de annyira nem ment, hogyha nincs az online oktatás az életben nem lettem volna belőle negyes, annak köszönhető egyedül. Fel sem vettem a fizika faktot, mert tudtam hogy esélytelen. A matekot mindenképpen felakartam mert tudtam hogy abból emeltezni fogok, a humán tárgyakat utalom, így maradt a nyelv. Angolbol már van nyelvvizsgam, azt nem akartam, franciát vettem végül fel meg tavaly. Szóval, nem rég gondolkoztam hogy engem érdekel a gazdálkodás is, de nem az a tipikus gazdálkodás és menedzsment, hanem például a nemzetközi gazdálkodás, a kulkeren. Kicsit értelmetlen a kérdés így, tudom, de akinek ezzel kapcsolatban bármilyen tapasztalata van azt szívesen elfogadnam. A szívem egy része vérzik a mérnök miatt, de rá kellett jönnöm hogy az emelt fizika az esélytelen lett volna, hiába rajzolni azt tudok nagyon szépen. Illetve, a kulkerrel és a ng-vel hol tudnék majd elhelyezkedni?

2022. máj. 2. 23:00
 1/2 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy lány vagyok és 18 éves
2022. máj. 2. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:
45%
Igazából a suliban oktatott fizikának kb köze nincs az egyetemi fizikához. Pl sok embert ismerek aki emelt matek, kozep fizikaval sokkal jobban teljesit fizikan mint aki emelt fizikaval jott. Tehat az h a sulis fizika nem megy, meg ne batoritson el
2022. máj. 3. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!