Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nyelvi érettségi közben...

Ha nyelvi érettségi közben nem halod a magnót hova/meddig lehet fellebbezni?

Figyelt kérdés
Még nem volt, de félek hogy ez fog történni. Ismerek olyat akinek azért lett több hibája mert recsegett a magnó. Valami olyat hallottam, hogy két órán belül lehet fellebbezni

2022. máj. 2. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha recseg akkor senki nem hallja, nem csak te
2022. máj. 2. 19:58
 2/8 A kérdező kommentje:
azt értem, de mit lehet tenni ha pl az előttem lévő sokat köhög/nyikorog vagy a magnó túl halk (a nevem miatt hátul ülök)
2022. máj. 2. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez előfordul jelentkezz és szólj a felügyelő tanárnak. De nyugi ez nrm jellemző.
2022. máj. 2. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Érettségin pont, hogy a túl hangos magnó a jellemző.
2022. máj. 3. 02:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Felesleges, hallottál te bármi olyanról, hogy valaki sikeresen fellebbezett? Volt olyan eset, hogy tömegesen "tüntettek", de semmi.
2022. máj. 3. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ez szokott a gond lenni, hogy nem hallják. És mivel előtt van bevezető szöveg, már akkor lehet szólni, hogy HANGOSABAAN MER NEM HAJJUK. :)
2022. máj. 29. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Azonnal szóljál még közben. Fellebbezni nem lehet, a technikai hibát az írásbeli végeztével AZONNAL (egy órán belül) szólni kell, és jegyzőkönyvet kell felvetetni, ez utóbb már nem pótolható.
2022. máj. 30. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs a fogalmazásért, természetesen a hiba miatt kell szólni, nem a hibát.
2022. máj. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!