Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni annak érdekébe...

Mit tudok tenni annak érdekében, hogy színész lehessek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Középiskolásként mit tudok tenni annak érdekében, hogy érettségi után színészetet tanulhassak és a jövőben színész lehessek?

Itt nem a sok tinilány által dédelgetett "Hollywoodi színész leszek és világhírű filmekben fogok szerepelni" álomról beszélek, hanem hogy a színházban a színpadon olyat alkossak, ami megmarad az emberekben.

A Színművészetire tervezek menni, ha felvesznek. Jövő tanévtől csatlakozok az iskola drámaszakkörébe, de a színházban nem tudok szerepet vállani, ugyanis elég messze lakunk a városban levő színháztól, a szüleimtől meg nem várhatom el, hogy cipeljenek a próbákra és az előadásokra.

Szerintetek mit tudok tenni? Mit tennétek a helyemben?

A válaszokat nagyon szépen köszönöm!

16/L

2022. máj. 2. 19:41
 1/2 anonim válasza:
0%
Ha nem vagy héber származású, akkor a legjobb amit tehetsz, ha ezt elfelejted!
2022. máj. 2. 19:53
 2/2 anonim válasza:
100%

Én is színművészetire tervezek menni,tagja vagyok egy amatőr színtársulatnak két éve. A drámaszakkör mindenféleképpen jó kezdeményezés :). Valamilyen formában legalább visszajelzéseket kaphatsz, ráadásul megtudhatod, hogy egyáltalán szereted-e csinálni, olyan-e amilyennek elképzelted. Hallottam már színészektől, hogy a színházi munka esélyes tönkretenni magát a színház iránti szeretetet, így ez picit ingoványos talaj.

A szüleidnek mindenképp jelezd, attól függetlenül, hogy messze van a színház, a gondolataidat, hiszen a lehetséges jövődről van szó. Szabadidődben pedig próbáld meg magad minél jobban felfejleszteni különböző területeken (önmagad és a képességeid egyaránt), mert ezzel is csak növeled az esélyeidet. A színészet megköveteli a sokoldalúságot. És hát nem utolsó sorban kapcsolatokat sem árt kialakítani, hiszen ilyen ez a szakma. (Az egyik rendezőnk készít fel engem is a felvérelire)

2022. máj. 4. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!