Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miskolcon busszal hogyan...

Miskolcon busszal hogyan tudok eljutni a vasgyarba? Melyik busszal?

Figyelt kérdés

En ugy tudom azzal amire szinvapark van irva. Barhol felszalhatok erre a buszra? Es elvisz a vasgyarba atszallas nelkul? A centrum kornyeken hol al meg?

Es vissza fele ugyanigy szinvaparkossal tudok jonni?

Nem utaztam még városival :D

Ha jol tudom 500ftba kerul, igy van?

2022. ápr. 18. 19:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Villamossal nem akarok menni mert szerintem az még bonyolultabb
2022. ápr. 18. 19:58
 2/8 anonim válasza:
menetrendek.hu oldalon megnézed, hogy az adott utcába melyik busz megy, megkérdezed az várakozó teremben a jegyàrúsnál, hogy hányas állomásról indul.
2022. ápr. 18. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem allomasrol indul a varosi busz.

Ha nem Miskolci vagy ne irj. Kosz

2022. ápr. 18. 20:06
 4/8 anonim válasza:
52%
Bújj bele egy útszélre kihajított hűtőszekrénybe, és várd meg amég Sztojkáék kiérkeznek a helyszínre, akik garantáltan elvisznek majd téged a vasgyárba a kisbuszuk csomagterében.
2022. ápr. 18. 20:22
 5/8 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire életképtelen
2022. ápr. 18. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Legközelebb keresd meg a Közlekedés/Tömegközlekedés rovatot, mert ezt marhára oda kellett volna kiírni, és nem az Emberek-be.
2022. ápr. 18. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Villamossal egyaltalan nem bonyolultabb. A 2-es pont oda visz ki. Csak ennek a jaratnak a menetrendje szornyu. Ha busszal szeretnel menni akkor 1x at kell szallni. 1-esre felszallsz az ujgyori foteren le, onnan pedig a 29-es busszal mesz tovabb.
2022. ápr. 24. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es valaszolo vagyok. Megneztem a menetrendet. A 21-es buszra felszallsz a szinvaparki buszmegallonal es az is kivisz a vasgyarba es nem kell atszallnod.
2022. ápr. 24. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!