Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Végezhetek el kurzusokat (...

Végezhetek el kurzusokat ( amelyekről papírt kapok ), úgy hogy még 18 alatt vagyok?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok tisztában az ilyen dolgokkal, szóval előre is elnézést kérek. Még tanuló vagyok és az iskola mellet szívesen tanulnék pszichológiát vagy nyelveket. Van erre lehetőségem úgy, hogy papírt kapják ezekről? 16/l

2022. ápr. 15. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvet simán tanulhatsz, annak nincs előfeltétele. Pszichológiát viszont nem, de nem a korod miatt, hanem mert oda beugró az érettségi.
2022. ápr. 15. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Az alap kérdésedre igen a válasz, vannak bizonyos tanfolyamok (EFEB-nél láttam), ahova a beugró a 16 éves életkor, más nem kell.

Nyelvet is tanulhatsz, tehát a nyelviskolába is be tudsz iratkozni. Tudsz tenni nyelvvizsgát, az már papír, mindegy, hogy 16 vagy 26 évesen szerzed. Pszichológiát maximum önképzéssel tudsz tanulni, kiveszel ilyen jellegű könyveket a könyvtárból, elmész előadásokra.

2022. ápr. 16. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!