Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik ha olyan szakon...

Mi történik ha olyan szakon csúszok meg 1 félévet ami megszűnik ?

Figyelt kérdés

Turvendégen vagyok németül és 7 félév helyett 8 félév lenne amíg teljesítem. Ettől függetlenül megkapom a diplomámat németül ? Pont ősszel szűnik meg és tavasszal végeznék.

Remélem érthető voltam.

Előre is köszi.

2022. ápr. 11. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk, de sztem mindenhol úgy van hogy addig indítanak újra tárgyat amíg van rá jelentkező. Volt egy két tárgy ahol látszott az oktatón hogy mindenkit átrugdos direkt ezért, hogy ne kelljen indítani kövi évben vagy félévben. Ha meg nem jelenik meg tárgyfelvételnél a tárgy akkor jelezni kell és kiírják neptunba.
2022. ápr. 11. 21:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez szerintem nálunk is így van. Csak nálunk maga a szak nem fog többet indulni mert nincs rá jelentkező. Ezt így bedobták nekünk nemrég. És nem tudom, hogy ilyenkor mi történik , hogy bezavar e, hogy nincs már konkrétan a turizmus vendéglátás német szak ? Nekem fontos lenne, hogy német nyelvű legyen a diplomám mert direkt ezért jelentkeztem erre. Gondolom attól még ki tudják állítani nekem ugyan azt a diplomát fél évvel később amit a többiek kapnak. Vagy lehet rosszul tudom. Már írtam emailt is ezzel kapcsolatban csak még nem válaszoltak és most megőrit a stressz mert nem tudom mi történik ilyenkor.
2022. ápr. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!