Szerintetek jogos volt a tanár felhaborodása amit a feltett kérdésére válaszoltam? Ti értitek,hogy miért lett ideges?
Villám doga írás volt,ezt azonnal még az orán ki is javítja,az egyik tobb pontot érő kérdésre nem tudtam a választ,semmit se írtam oda.
A tanár megkérdezte tőlem,hogy miért nem írtam oda semmit és,hogy szerintem mi a válasz?
Azt feleltem,hogy tanárnő,magaszerint ha tudtam volna a helyes választ akkor nem írtam volna oda???
Nem tudom mi a válasz.
Erre a feje mint a paprika olyan lett ,mondta hogy szerencsém van mert más tanár már az egész dogám áthúzta volna emiatt és egyes ! Illetve hogy nekem milyen stilusom van,és változtassak ezen mert igy sehol se álom majd meg a helyem.
Nem értem,én ugy erzem hogy amit adtam válasz a kerdesere teljesen logikus,ha tudtam volna ertelemszeruen megis valaszoltam volna
Nektek mi a véleményetek?
Esetleg ti értitek hogy miert lett ideges?
"Illetve hogy nekem milyen stilusom van,és változtassak ezen mert igy sehol se álom majd meg a helyem."
"Esetleg ti értitek, miért lett ideges"?
Értjük, és meg is mondta ő is. A paraszt stílusod miatt.
Segítek:
Sajnos nem tudom a választ > oké stílus.
Magaszerint ha tudtam volna a helyes választ akkor nem írtam volna oda??? > tajparaszt nem oké stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!